NEPAL 2100 stone, pilka kilimas - vilnonis, dvipusis

Nauja prekė

vilnos aukštis: apytiksliai. 18 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 2,0 kg/m2

verpalų rūšis: 100% vilna

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

37,65 € su PVM


Charakteristikos

MedžiagaVilna
FormaStačiakampio formos
ModelisKiti dizainai

Apie prekę

NEPAL kilimų kolekcija – tai duoklė gamtai ir amatų tradicijoms.

Kiekvienas šios kolekcijos kilimas yra unikalus gaminys, visiškai rankų darbo iš aukščiausios kokybės žaliavų. Šis neįprastas Naujosios Zelandijos vilnos ir tradicinio audimo staklėmis derinys suteikia šiems kilimams unikalaus charakterio.

Pagrindinis NEPAL kolekcijos privalumas – 100% Naujosios Zelandijos vilnos naudojimas, garantuojantis ne tik ilgaamžiškumą, bet ir neprilygstamą minkštumą bei išskirtinę kokybę. Kiekvienas šios kolekcijos kilimas pagamintas naudojant tradicinį audimą staklėmis, o tai reiškia, kad jie nėra masinės gamybos, o individualiai sukurti kvalifikuotų amatininkų. Šis rankų darbo procesas suteikia kilimams unikalų charakterį, todėl kiekvienas iš jų yra unikalus.

Praktiškas sprendimas – dvipusis kilimas, kuris prailgina jo tarnavimo laiką. Kolekcijos kaimiškas charakteris puikiai dera į skirtingus interjerus ir suteikia šilumos bei jaukumo. Šie kilimėliai puikiai tinka svetainei, miegamajam ar prieškambariui, suteikdami patalpoms nepakartojamą ir elegantišką išvaizdą su šiuo metu madinga retro atmosfera. Taip pat verta pabrėžti, kad NEPAL kilimėlių gamyboje naudojama vilna pasižymi natūraliomis antialerginėmis ir higroskopinėmis savybėmis, ją lengva valyti. Tai ekologiškas pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik estetiką, bet ir rūpinasi aplinka.

Būdingi NEPAL kolekcijos bruožai:

- natūralios vilnos spalvos, nuo švelnios smėlio iki sodrios rudos;
- 100% natūralios Naujosios Zelandijos vilnos naudojimas;
- turėti OEKO-Tex sertifikatą, įrodantį, kad jie yra saugūs naudotojams ir aplinkai;
- Galima naudoti su grindiniu šildymu.


NEPAL kolekcija – tai ne tik kilimai – tai aistros, tradicijų ir rūpinimosi natūraliu grožiu išraiška, kurią galime atsinešti į mūsų namus.

 

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Follow us on Facebook