Kilimas KESHAN kutai, rytietiškas klasikinis 7522/53588 smėlio spalvos / kaštoninės spalvos / tamsiai mėlyna

Nauja prekė

vilnos aukštis: apytiksliai. 9 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 2,80 kg/m2

verpalų rūšis: 100% vilna

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

112,95 € su PVM


Charakteristikos

MedžiagaVilna
FormaStačiakampio formos
ModelisKiti dizainai

Apie prekę

Ar mėgstate prabangą? Jei taip, vilnoniai kilimai buvo sukurti atsižvelgiant į jus!

Įsivaizduokite savo mėgstamą vilnonį megztinį... šiltą ir minkštą. Prisilietimas prie jo suteikia malonumą ir leidžia jaustis labai patogiai. O jei iš tos pačios medžiagos būtų pagamintas kilimas? Tai visiškai įmanoma. Vilna yra bene geriausia natūrali medžiaga kilimams gaminti.

KESHAN kilimų kolekcija pagaminta iš 100 % vilnos. Tai natūrali ir visiškai atsinaujinanti žaliava. Jos savybės idealiai tinka namams, kuriuose sunku palaikyti tinkamą oro drėgmę. Vilna sugeria drėgmę iš oro, kai jos yra per daug, ir atiduoda, kai jos nepakanka. Tai labai sveika kvėpavimo sistemai, ypač žmonėms, kurie turi tam tikrų problemų su ja.

Vilnonis kilimas taip pat yra puikus šilumos izoliatorius. Jį galite be jokių rūpesčių padėti ant šaltų grindų, o vaikščioti juo bus patogu. Viduje bus įrengta papildoma izoliacija, todėl bus lengviau palaikyti tinkamą oro temperatūrą.

Jei ieškote idealaus gaminio prie židinio, vilnonis kilimas yra geriausias pasirinkimas. Vilna yra ugniai atspari medžiaga. Žėrinti anglis tik išlydo pluoštus. Palyginimui, sintetinės krūvos gali užsidegti ir blogiausiu atveju sukelti gaisrą.

Taigi neabejotina, kad santykinai didesnę kainą kompensuoja nepalyginamai aukštesnė vilnonių kilimų kokybė. Platus vilnos pritaikymas ir nuostabios jos savybės žinomos ir vertinamos jau daugelį kartų. KESHAN kolekcijos kilimai visapusiškai išnaudoja medžiagos, iš kurios jie pagaminti, privalumus. Be to, vintažinio stiliaus raštai pabrėžia gaminio nesenstamumą.

Būdingos kilimo savybės KESHAN:

  • Jis pagamintas iš 100 % natūralios medžiagos - vilnos. Dėl to jis yra ekologiškas;
  • Elegantiškos ir gražios spalvos, derinamos su vintažinio stiliaus raštais, bet kuriam interjerui suteiks daug elegancijos ir prabangos;
  • Jis turi OEKO-TEX sertifikatas, kuris garantuoja, kad jo sudėtis yra saugi aplinkai ir žmonėms;
  • Aukščiausia kokybė kartu su dideliu medžiagos atsparumu ir lankstumu reiškia, kad šis gaminys tarnaus kaip graži puošmena kelerius ar net keliolika metų;
  • Iš pradžių vilnonis kilimas gali lengvai dulkėti - tai natūrali medžiagos savybė. Tačiau patikiname, kad tai jokiu būdu netrukdo ir nekenkia.

Renkantis KESHAN kilimą taip pat verta nepamiršti, kad vilna sugeria skystus nešvarumus. Nors šis kilimas idealiai tinka gyvenamajame kambaryje, jis gali netikti virtuvėje.

Šiais laikais labai svarbu gyventi darnoje su gamta. Todėl vilnonio kilimo pasirinkimas yra tikrai geras sprendimas. Gražūs, elegantiški, natūralūs... Tokie yra KESHAN kolekcijos kilimai. Tūkstančiai patenkintų klientų juos mėgsta - ar mėgstate jūs?

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Follow us on Facebook