Vilnonis kilimas SUPERIOR Kasim kalba rubinas

Nauja prekė

DYWILAN

vilnos aukštis: apytiksliai. 8 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 3,70 kg/m2

verpalų rūšis: 100% Naujosios Zelandijos vilna

polių tankis: 890.400 pkt/m2

gamybos šalis: Lenkija

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

589,60 € su PVM


Charakteristikos

MedžiagaVilna
FormaStačiakampio formos
ModelisKiti dizainai

Apie prekę

SUPERIOR vilnoniai kilimai - prabangi klasika

Vintažinis ir retro stilius užkariauja milijonų žmonių širdis visame pasaulyje. Klasikinis, laikui nepavaldus dizainas, derinamas su elegantiškomis spalvomis, pabrėžia bet kokio interjero unikalumą.

SUPERIOR vilnonių kilimų kolekcija - tai duoklė klasikiniams raštams. Gražios rozetės puikiai derės su mediniais baldais, sukurdamos klasikinio stiliaus kompoziciją. Svetainė ar miegamasis taps karališka vieta, kupina prabangos.

SUPERIOR kilimai pagaminti iš 100 % vilnos. Tai visiškai natūrali ir labai patvari medžiaga. Vilnoniai kilimai gali išlaikyti gražią išvaizdą iki dešimties metų. Palyginimui, sintetiniai kilimai jau po kelių metrų ar net mėnesių parodo naudojimo požymius. Šis gaminys nėra pats pigiausias, tačiau jo kokybė reiškia aukščiausią įmanomą kokybę ir ilgaamžiškumą, todėl šis kilimas tarnaus ištisas kartas.

Vilnoniai kilimai iš kitų gaminių išsiskiria ir tuo, kad juos galima kloti aplink židinį. Vilna natūraliai yra nedegi - ji lydosi tik veikiama labai aukštos temperatūros. Tai reiškia, kad ant vilnonio kilimo nukritusi žarija nesukels gaisro.

 

Būdingos kilimo savybės SUPERIOR:

  • Jis pagamintas iš 100 % natūralios medžiagos - vilnos, kuri yra minkšta ir maloni liesti;
  • Elegantiškos ir gražios spalvos, derinamos su vintažinio stiliaus raštais, bet kuriam interjerui suteiks daug elegancijos ir prabangos;
  • Jis turi OEKO-TEX sertifikatas, kuris garantuoja, kad jo sudėtis yra saugi aplinkai ir žmonėms;
  • Aukščiausia kokybė kartu su dideliu medžiagos atsparumu ir lankstumu reiškia, kad šis gaminys tarnaus kaip graži puošmena kelerius ar net keliolika metų;
  • Iš pradžių vilnonis kilimas gali lengvai dulkėti - tai natūrali medžiagos savybė. Tačiau patikiname, kad tai jokiu būdu netrukdo ir nekenkia.

Renkantis SUPERIOR kilimą taip pat verta turėti omenyje, kad vilna sugeria skystus nešvarumus. Nors šis kilimas puikiai tiktų svetainėje, virtuvėje jis gali netikti.

Tačiau tai nekeičia fakto, kad vilnoniai kilimai yra geriausias pasirinkimas, jei norite į savo interjerą įnešti šilumos, didelio komforto ir prabangos.

Ar mėgstate senovinį stilių taip pat, kaip ir mes? Jei taip, jums patiks SUPERIOR kilimai!

 

 

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Follow us on Facebook