Kilimas LAPIN Šagrenės dramblio kaulo / šokoladas nuo slydimo apsaugantis, plauti

Nauja prekė

storis kilimas: apytiksliai. 40 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 1,30 kg/m2

verpalų rūšis: 100% poliesteris

▪ kilimą galima skalbti skalbimo mašinoje

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

29,87 € su PVM


Charakteristikos

MedžiagaPoliesteris
FormaStačiakampio formos
ModelisBe modelio

Apie prekę

Lapinas šiurkštus kilimas dramblio kaulo/šokolado spalvos, neslidus, skalbiamas

Kai ateina laikas įrengti namus ar butą, dažnai susimąstome, kokį konkretų gaminį pasirinkti, kad jis būtų kuo funkcionalesnis ir papuoštų namų erdvę. Šis derinys yra mūsų kilime "Lupin", kuris pagamintas iš dviejų skirtingų spalvų siūlų - dramblio kaulo ir šokolado. Naudodami mūsų gaminį turite galimybę įsispirti kojomis į kilimo kailį, kuris primena tikro triušio kailį.

"Lapin" minkštas neslystantis kilimas jūsų namuose

Aukštos kokybės kilimas suteiks interjerui jaukumo. Jei derinsite tinkamą atspalvį ir vilnos aukštį su savo interjero dizainu, galite būti tikri, kad gaminys tik sustiprins kambario savybes. Mūsų siūlomas "Lupin" kilimas visų pirma yra produktas:

    • pagamintas iš 100 % poliesterio verpalų;
    • triušio kailio imitacija;
    • kurios kiekviena atskira gija apačioje nudažyta kitokia spalva nei viršuje, todėl sukuriamas vizualinis efektas, suteikiantis tikro triušio kailio įspūdį;
    • su neslystančiu ir elastingu 3D MESH kiliminės dangos pagrindu, kad kilimas visą naudojimo laiką būtų patogus ir atsparus gniuždymui;
    • kuriuos galima skalbti skalbimo mašinoje, naudojant švelnių daiktų skalbimo programą, esant ne aukštesnei kaip 30° C temperatūrai.

Mūsų siūlomų kilimų spalvos yra vienos madingiausių pastaraisiais metais, nes daugelis žmonių gerai jaučiasi santūriuose skandinaviškuose atspalviuose. Kilimas puikiai atrodys svetainėje, miegamajame arba svetainėje. Jis saugus vaikams.

Taip pat siūlome tokio paties tipo apskritimo formos kilimą, todėl nedvejodami galite juos derinti ir sukurti patrauklų rinkinį.

 

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Follow us on Facebook