Kilimas, Kiliminiu taku GLOSS Šiuolaikinis 6776 86 stilingas, rėmas, Graikų kalba juoda / auksas

Nauja prekė

vilnos aukštis: 12 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 2,70 kg/m2 (svoris gali skirtis priklausomai nuo modelio)

verpalų rūšis: Polipropilenas + Poliesteris Shrink

gamintojas: Dywany Łuszczów

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

45,18 € su PVM


Charakteristikos

Medžiaga Polipropilenas + poliesteris Shrink
FormaStačiakampio formos
ModelisKiti dizainai

Apie prekę

Pertvarkykite prieškambarį su moderniais GLOSS kolekcijos kilimais

Kilimai yra dizaino elementai, galintys pakeisti interjerą. Jie suteikia daug šilumos ir jaukumo jūsų erdvei. Gyvenamasis kambarys ar miegamasis iškart tampa jaukesnis ir įgauna nepakartojamą atmosferą. O jei šis neįtikėtinas komfortas būtų perkeltas ir į koridorių ar prieškambarį naudojant kilimėlius? Apie šiuos kambarius verta prisiminti, nes jie paprastai yra pirmieji, su kuriais susiduriame įžengę į namus.

GLOSS kilimų kolekcija sukurta modernių sprendimų mėgėjams ir žmonėms, kurie norėtų šiek tiek laužyti klasikinius raštus. Modernūs raštai, derinami su išraiškingomis, tačiau klasikinėmis spalvomis, visiškai pakeis interjerą.

Kilimai turi ne tik daugybę estetinių privalumų, bet yra ir labai praktiškas dizaino elementas. Naudojami prieškambaryje ar koridoriuje, jie neleidžia batų purvui pasklisti po namus. Juos taip pat galima naudoti virtuvėje, nes jie suteikia komfortą ir malonų pojūtį po kojomis.

Grindinį valyti greitai, lengvai ir maloniai. Gamyboje naudojamoms sintetinėms medžiagoms nereikia ypatingos priežiūros. Užtenka reguliariai siurbti, o jei dėmės didesnės, pakanka drėgnos šluostės.

Šaligatvių charakteristikos GLOSS:

      • Juodos ir aukso spalvų derinys su nesenstančiu graikiško rakto motyvu gražiai įsilieja į klasikinį interjerą, įnešdamas šiuolaikiškumo atspalvį ir nesumažindamas elegancijos bei prašmatnumo;
      • Naudojami trijų rūšių verpalai: polipropilenas, susitraukiantis poliesteris ir blizgus poliesteris. Šios medžiagos yra labai patvarios ir malonios liesti;
      • Kilimai yra nuo 60 cm iki 80 cm pločio ir nuo 200 cm iki 300 cm ilgio, todėl nesunkiai išsirinksite savo interjerui tinkantį gaminį;
      • Grindinys turi OEKO-TEX sertifikatą, kuris užtikrina saugų sudėtis tiek žmonėms, tiek aplinkai;
      • Sintetiniai kilimai ir kiliminės dangos tinka alergiškiems žmonėms ir vaikams;
      • GLOSS kolekcija taip pat gaminama stačiakampio ir apskritimo formos. Tai reiškia, kad tos pačios kolekcijos gaminį galite rinktis beveik bet kuriame namų kambaryje;

Stiliaus ir funkcionalumo derinys - tai svarbiausios GLOSS kilimų savybės. Juos pamėgs ne tik modernaus dizaino entuziastai, bet ir žmonės, kurie nenori valyti kelias valandas per dieną.

Norite greitai ir lengvai įnešti elegancijos į savo koridorių ar prieškambarį ir pabrėžti jo modernumą? Šiai užduočiai puikiai tinka GLOSS kolekcijos kilimėliai!

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Follow us on Facebook