BERBER kilimas MR4015 Beni Mrirt rankų darbo iš Maroko, Geometrinis - raudona / oranžinė

Nauja prekė

vilnos aukštis: apytiksliai. 25 - 30 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 3,00 kg/m2

verpalų rūšis: 100% vilna

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

1 091,60 € su PVM


Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Charakteristikos

MedžiagaVilna
FormaStačiakampio formos
ModelisGeometrija

Apie prekę

Unikali ir išskirtinė – atraskite rankomis austus kilimėlius iš Maroko

Kilimėlių gamybos Maroke istorija siekia tūkstančius metų. Vietos gyventojams kilimėliai buvo ne tik dekoratyviniai elementai, bet pirmiausia kultūrinė išraiška. Šiuo metu Maroke gyvena apie 45 skirtingos berberų gentys, kurių kiekviena pasižymi unikalia audimo technika, spalvų paletėmis ir raštais.

Rankų darbo marokietiški kilimai yra unikalūs, vienetiniai dekoro elementai, tarnaujantys kaip žinių apie berberų kultūrą ir tikrų meno kūrinių šaltinis. Visas gamybos procesas vyksta rankiniu būdu, kiekvienas mazgas yra kruopščiai išaustas ant stovinčių staklių. Audimo metodai gentyje perduodami iš kartos į kartą, todėl kiekviena Maroko gentis turi skirtingus audimo būdus, raštus ir spalvų nuostatas. Iš pagarbos per metus perduodamoms tradicijoms vardų rinkinyje atsispindi ir juos sukūrusių marokiečių etninių grupių vardai. Pagrindinė medžiaga, naudojama gaminant šiuos kilimėlius, yra vilna, todėl kilimėliai yra gražūs, ypač patvarūs ir patogūs.

Išskirtiniai kilimai iš Maroko yra idealus pasirinkimas ne tik meno entuziastams, bet ir keliautojams bei unikalių daiktų gerbėjams. Rankų darbo gamybos procesas garantuoja, kad niekur kitur pasaulyje nėra identiško kilimėlio.

BENI MRIRT kilimėlių serijos išskirtinumą pabrėžia medžiagos tiekimo būdas. BENI MRIRT kilimuose naudojama vilna gaunama iš avių, ganomų aukščiausiose Atlaso kalnų vietose. Paskutinis kilimėlio kūrimo etapas apima plovimą ir šepetį. BENI MRIRT kilimėliai iš viso šepečiami 5 kartus, todėl užtikrinama gražiausia bet kokių pasaulinėje rinkoje esančių kilimėlių krūva.

Būdingos Maroko kilimėlių savybės:

  • Kiekvienas kilimas yra Maroko audėjų rankų darbo tik vienu egzemplioriumi. Tai daro gaminį unikaliu interjero papildymu ir savo srities šedevru.
  • Pagaminta tik iš vilnos. Ši natūrali medžiaga, pasižyminti ilgaamžiškumu ir tamprumu, užtikrina pasitenkinimą pirkiniu daugelį metų.
  • Iš vilnos kilimėlio iš pradžių gali išsiskirti nežymiai dulkėtieji – tai natūrali šios medžiagos savybė. Tačiau būkite tikri, kad tai jokiu būdu nėra nepatogu ar kenksminga.

Su šiais išskirtiniais ir unikaliais rankų darbo kilimais tiesiai iš Maroko įneškite į savo namus Maroko kultūros prisilietimą!

 

 

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Follow us on Facebook