Kilimas TEDDY Ratas Šagrenės dramblio kaulo labai storas, pliušinis, nuo slydimo apsaugantis, plauti

Nauja prekė

storis kilimas: apytiksliai. 60 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 1,60 kg/m2

verpalų rūšis: 100% poliesteris

▪ kilimą galima skalbti skalbimo mašinoje

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

23,85 € su PVM


Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Charakteristikos

MedžiagaPoliesteris
FormaApvalus
ModelisBe modelio

Apie prekę

TEDDY Ratas Shaggy smėlio spalvos itin storas kilimas, pliušinis, neslidus, skalbiamas

Įdomu, ar galite savo namų erdvėse kloti apskritą kilimą? Iš tiesų nėra griežtų taisyklių, pagal kurias būtų rekomenduojama arba neleisti naudoti apskritimo formos dizaino elementus. Viskas priklauso nuo mūsų skonio ir interjero estetikos, kurią norime pasiekti. Pasirinkę tokius priedus kaip neslystantis kilimas "Teddy", galite ne tik užbaigti interjerą, bet ir suteikti kambariui šiek tiek charakterio. Produkto spalva nėra reikli, todėl jį drąsiai galite derinti prie daugelio kompozicijų. Naudodami mūsų gaminį turite galimybę įsispirti kojomis į kilimo kailį, kuris primena tikro triušio kailį.

Teddy kilimas gali tapti nuolatine jūsų namų puošmena

Apvalus kilimas yra švelnios linijos, todėl, jei jį gerai išdėstysite, jis labai pagyvins interjerą ir suteiks jam dinamiškumo. Mūsų "Teddy" neslystančio kilimo atspalvis neabejotinai išryškins patalpą, kurioje jis padėtas. Be to, tai produktas, kuris:

    • pagamintas iš 100 % poliesterio verpalų;
    • triušio kailio imitacija;
    • storiausias Lenkijos rinkoje. Jo vilnos aukštis siekia net 60 milimetrų;
    • su neslystančiu ir elastingu 3D MESH kiliminės dangos pagrindu, kad kilimas visą naudojimo laiką būtų patogus ir atsparus gniuždymui;
    • kuriuos galima skalbti skalbimo mašinoje, naudojant švelnių daiktų skalbimo programą, esant ne aukštesnei kaip 30° C temperatūrai.

Tai, kad jūsų interjere nėra apskritos formos kilimų, nereiškia, kad turėtumėte atsisakyti šio tipo kilimų. Jį galite lengvai įkomponuoti į tos pačios spalvos stačiakampio formos aksesuarą. Kartu jie sudarys neįprastą derinį jūsų svetainėje ar miegamajame.

Taip pat siūlome tokio paties tipo stačiakampius kilimus, todėl drąsiai juos derinkite ir sukurkite patrauklų komplektą.

 

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Follow us on Facebook