Kilimas Akrilas VALS 1738 Rėmelis, rombai dramblio pilka / mėlyna

Nauja prekė

tankiai išaustas kilimas

storis iš viso: apytiksliai. 13 mm

svoris iš viso: apytiksliai. 3,0 kg/m2

verpalų rūšis: 100% Akrilas

Smulkiau

  pristatymo išlaidos iš: 15,44 €
  siuntinys išsiunčiamas per 48 val
  siunčiame į užsienį
  30 dienų grąžinti prekes
  2 metų garantija
  Atsiskaitymas grynaisiais pristatymo metu

55,22 € su PVM


Charakteristikos

MedžiagaAkrilas
FormaStačiakampio formos
ModelisKiti dizainai

Apie prekę

"VALS" akrilinis kilimas - idealus sprendimas elegancijos mėgėjams

Prieš išsirinkdami tobulą kilimą interjerui, visi užduoda sau daugybę klausimų. Kokį kilimą turėčiau pasirinkti, kad jis būtų gražus daugelį metų? Kuris produktas geriausiai tinka alergiškiems žmonėms? Kuris gaminys suderina aukštą kokybę ir gražų dizainą? Atsakymas į visus šiuos klausimus yra vienas - "VALS" akrilinis kilimas.

AKRYL VALS kolekcija buvo sukurta tam, kad net ir kukliam kambariui suteiktų elegancijos, prašmatnumo ir prestižo. Gražūs raštai ir spalvos gali džiuginti gyventojus daugelį metų. Taip yra dėl to, kad akrilas yra viena geriausių ir atspariausių medžiagų, iš kurių galima pagaminti kilimą. Jo kokybė tikrai išsiskiria iš pigesnių sintetinių produktų.

Akrilo kilimas taip pat yra geriausias sprendimas alergiškiems žmonėms. Sintetinis akrilo pluoštas nealergizuoja. Tankus pluoštas nesugeria dulkių. Todėl jis lieka viršutiniame kilimo sluoksnyje, o norint išlaikyti nepriekaištingą švarą, tereikia naudoti dulkių siurblį. Taip pat labai svarbu, kad akrilo pluoštas nesukelia erkučių, bakterijų, pelėsių ar grybelių.

Akrilinių kilimų savybės VALS:

  • Prislopintos spalvos puikiai pabrėš bet kokio interjero eleganciją;
  • Akrilo pluošto spalva neblunka net ir veikiama saulės spindulių - kilimą galima be rūpesčių kloti bet kurioje namų vietoje, net prie lango;
  • Gamybos procese naudojamas akrilas pasižymi antielektrostatinėmis savybėmis - kilimas neįelektrinamas, todėl vaikščioti juo basomis ar su kojinėmis labai malonu;
  • Aukšta kokybė kartu su dideliu medžiagos atsparumu ir lankstumu reiškia, kad šis gaminys tarnaus kaip graži puošmena kelerius ar net keliolika metų;
  • Jos taip pat puikiai tinka naudoti su grindiniu šildymu - ilgiau išlaiko šilumą;
  • Visi kolekcijos kilimai yra sertifikuoti OEKO-TEX, o tai yra saugios sudėties garantija;
  • Iš pradžių akriliniai kilimai gali būti šiek tiek dulkėti - tai natūrali medžiagos savybė. Tačiau galime jus patikinti, kad tai jokiu būdu netrukdo ir nekenkia.

Jei teko pirkti pigų sintetinį kilimą, kuris po kelių mėnesių nebeatrodė tobulai, akriliniai kilimai neabejotinai ištaisys blogą patirtį. Aukšta kokybė ir gražus dizainas suteiks bet kuriam interjerui visiškai kitokį charakterį.

Patikrinkite, kaip akrilinis kilimas iš VALS kolekcijos pakeis jūsų namus!

 

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Follow us on Facebook