Filtrai
Forma
Medžiaga
Modelis
Spalva
dydžio
Švarus Rodyti

Informacje

Kilimai skalbimui

Yra 330 prekės(-ių).

 

Šiais laikais visi vertiname savo laisvalaikį. Siekiame savo aistrų, leidžiame laiką su artimaisiais ir ilsimės. Stengiamės kuo mažiau laiko skirti valymui. Todėl ieškome paprastų sprendimų. Mašinoje plaunami kilimai - tai ne tik patogus naudojimas, bet ir kokybė bei modernus stilius, kuris pabrėš jūsų namų ar buto...

 

Šiais laikais visi vertiname savo laisvalaikį. Siekiame savo aistrų, leidžiame laiką su artimaisiais ir ilsimės. Stengiamės kuo mažiau laiko skirti valymui. Todėl ieškome paprastų sprendimų. Mašinoje plaunami kilimai - tai ne tik patogus naudojimas, bet ir kokybė bei modernus stilius, kuris pabrėš jūsų namų ar buto interjerą. Štai kodėl negalėjome jų praleisti iš savo pasiūlymo! Dywany Łuszczów mieste siūlomi modernūs skalbimo mašina plaunami kilimai suteikia visišką dizaino laisvę. Jie puikiai tinka ir miegamajame, ir svetainėje. Dėl neįprastų raštų ir grafinių akcentų jie tinka įvairiems interjerams: nuo loftų, skandinaviško stiliaus butų iki glamūrinių namų.

Mašininis skalbimas ir kokybė

Mašininiu būdu skalbiami kilimai yra tokie pat patvarūs kaip ir neskalbiami mašininiu būdu. Taip yra dėl to, kad mūsų skalbimo mašina skalbiami kilimai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios apsaugo juos nuo vandens susilaikymo ir ploviklių poveikio. Siekiant išlaikyti aukščiausią kokybę, taip pat verta atkreipti dėmesį į naudojamas priemones. Kiekvienas mūsų kilimas turi išsamų aprašymą ir informaciją apie medžiagą, iš kurios jis pagamintas. Tai tikrai padės lengviau pasirinkti profesionalias kilimų plovimo priemones.

Mašinoje skalbiamo kilimo dydis

Visų pirma, skalbimo mašina plaunamas kilimas turi būti lengvas ir mažas. Tik tinkamo dydžio drabužį galėsite įdėti į mašiną. Mūsų parduotuvei atrinkti skalbiamieji kilimai yra tokio dydžio, kad lengvai tilptų į būgną. Šių tipų kilimų gamintojai atsižvelgia į skalbimo mašinų rinkos pajėgumą. Tačiau kartais jie būna skirti modernesniems prietaisams, todėl prieš perkant verta tai patikrinti.

Skalbiamieji kilimai: spalvoti ar vienspalviai?

Pirkdami spalvotus daiktus paprastai bijome, kad jie išbluks. Panašios problemos kyla ir dėl kilimų. Jei naudojate tinkamus valymo produktus, nieko neturėtų nutikti. Mūsų parduotuvėje esantys skalbimo mašinoje skalbiami kilimai yra atsparūs skalbimui, jei laikotės nurodytų instrukcijų. Tai reiškia, kad galite gauti norimą modelį! Mašinomis skalbiami kilimėliai svetainei su gėlių motyvais? Maži juodai balti kilimėliai? Arba su gražaus kraštovaizdžio nuotrauka? Nesvarbu, kokį motyvą pasirinksite, šioje kategorijoje rasite modernių ir stilingų kilimų skalbimui.

Ar verta skalbti skalbimo mašinoje?

Daugelis žmonių, bijodami prarasti kokybę, svarsto, ar apskritai verta naudoti skalbimo mašina plaunamus kilimus. Atsakymas į šį klausimą aiškus - žinoma, kad taip! Pirma, iš skalbimo mašinoje išskalbto kilimo daug lengviau ir greičiau pašalinamos kenksmingos bakterijos, mikrobai ir erkutės nei iš kilimo, kuris šveičiamas šluoste. Antra, daugelis šiuolaikinių skalbyklių turi ir džiovinimo funkciją, todėl atnaujintas kilimas gali išdžiūti vos per kelias valandas. Nereikėtų pamiršti, kad tai taip pat naudinga, jei kuris nors jūsų namų ūkio narys yra alergiškas arba turite naminį gyvūną. Be to, daug lengviau išplauti dėmes ar pašalinti didesnius nešvarumus.

Kuo mes skiriamės?

Savo įmonę aktyviai plėtojame jau daugiau nei 25 metus. Pristatome sprendimus ir gaminius, kurie patenkins net išrankiausių klientų poreikius. Vertiname kokybę, kuri lemia mūsų prekių funkcionalumą. Todėl mūsų pasiūloje rasite įvairių formų, spalvų ir dydžių kilimų, kuriuos galima plauti skalbimo mašina. Nuolat atnaujiname savo pasiūlymus, todėl raginame sekti mūsų svetainę. Pasirinkę skalbimo mašinos kilimą iš mūsų siūlomo asortimento galite būti tikri, kad ne tik pabrėšite unikalų savo namų keturių kampų charakterį, bet ir pasinaudosite patikimais valymo būdais.

Daugiau
puslapyje
Rodoma 49 - 96 iš 330 dalykų
Rodoma 49 - 96 iš 330 dalykų

Follow us on Facebook